Make Fitness your Lifestyle - og træn mere målrettet end nogensinde
velkommen til
Make Fitness your Lifestyle - og træn mere målrettet end nogensinde
velkommen til
Make Fitness your Lifestyle - og træn mere målrettet end nogensinde
velkommen til

iGym

I iGym danmark finder vi det vigtigt, at vi kan give dig den personlige opmærksomhed, som er nødvendig for netop dig, så du kan nå dine træningsmål. Dette i hyggelige omgivelser med en god atmosfære.

Vi ønsker alle at være i god form, om det er af helbredsmæssige årsager, for at kunne passe bikinien til sommer eller måske endda stille op i en konkurrence. Hos iGym kan dette nu lade sig gøre på en sikker, effektiv og behagelig måde. Du vil blive vejledt trin for trin mod dine personlige mål, og følger du programmet, vil du nå dine mål.

Hos iGym vil du opleve glæden ved at træne i nye innovative maskiner under kyndig vejledning af en professionel personlig træner.

De nye revolutionerende maskiner fra eGym samt cardiomaskiner og træningsudstyr fra Matrix, gør det muligt for dig at måle og følge din udvikling løbende.

Det vil være muligt at få omfattende råd om vægttab, personlig træning og kost.

Vision

iGym Danmark er et innovativt koncept inden for sundhed og fitness industrien. Tre centrale aspekter af dette koncept er; mindre centre, resultatorientering og personlig opmærksomhed. Centrene består af luksuriøs fitnessudstyr af de berømte eGYM- og Matrix-mærker kombineret med funktionel træning i små grupper. Som navnet antyder, fokuserer iGym på deltagere, der ønsker at arbejde med deres krop og sundhed, som mennesker, der ønsker at tabe sig, atleter og seniorer, der ønsker at vedligeholde bevægeapparatet. Der ud over kan der tilkøbes valgfrie supplerende tilbud som personlig træning og kostvejledning.

Det professionelle personale i iGym rådgiver og leder på en lidenskabelig og venlig måde med stor personlig opmærksomhed, så vores medlemmer kan nå deres mål. Alt dette i en sjov og sikker atmosfære, hvor folk føler sig hjemme.

Mission

I iGym ønsker vi at tilbyde vores medlemmer en helt ny og innovativ måde at træne på. Vore intelligente maskiner indstiller sig efter netop dig, og du vil blive guidet nemt gennem hele din træning. Det er ydermere klinisk dokumenteret, at træning i dette unikke udstyr gør det nemt og enkelt at opnå dit mål og gøre kroppen stærkere.

Vi håber vores innovative maskiner kan få endnu flere danskere i gang med træningen på en nem og ergonomisk rigtig måde.

 

Hjælp

Administration

iGym

 

Fynsvej 109
6000 Kolding
CVR: 39999285