I iGym Kolding benytter du ved hver træning dit helt eget og personlige træningscenter. Maskinerne i iGym Kolding vil genkende dig og justerer sig automatisk ind efter din krop og styrke - så indstillinger af maskiner og vægt er nu fortid, og du kan koncentrere dig alene om dine mål og træning.

Maskinerne giver dig adgang til nogle af de mest moderne, effektive og tidsoptimale træningsmetoder på markedet. Træningen er både effektiv og varieret og beregnet til alle træningsformål som muskelopbygning, øget styrke, atletisk træning op til professionelt niveau, genoptræning og vægttab. Det er klinisk dokumenteret at træning i dette unikke udstyr gør kroppen stærkere.

Ved dit første besøg, vil du blive budt velkommen af en af vores dygtige personlige trænere, som vil give dig en grundig gennemgang af maskinerne, tilbyde dig en muskeltest og indstille maskinerne til netop dig. Alt info og personlige indstillinger som startstillingen, bevægelsesradius og din max styrke bliver gemt på et chip armbånd. Derefter bruger du denne chip til at logge på maskinen til enhver tid. Maskinen finder din konto og indstilles automatisk efter dine personlige indstillinger. Derfor øger iGym Koldings styrketræningsmaskiner træningskomforten betydeligt og mindsker risikoen for skader som følge af forkerte indstillinger og dårlig teknik.

Der foretages en styrkemåling på hver maskine for at finde frem til din maksimumstyrke, og den anvendes til automatisk at indstille vægtene efter dit træningsniveau.

I standardtilstand kan du vælge enten almindelige eller negative træningsmetoder for at variere. Desuden bliver den optimale træningshyppighed vist på en integreret touchskærm som en sjov måde at følge din træning på.

Som ekstra muligheder kan du indstille bestemte træningsmål, som f.eks. vægttab, muskelforøgelse, atletisk kropsbygning, bodytoning eller sundhedstræning. Disse træningsmål bruges til styring af vægtene og yderligere periodisering. Desuden får du adgang til adaptive og iso kinetiske træningsmetoder, som giver mulighed for endnu større variation og tilpasning af træningen efter dine mål.