Hos iGym Kolding i Kolding, har vi den perfekte løsning til dig, der er på udkig efter en træningsoplevelse der får pulsen op. Vi er specialister i cardio træning, og kan tage din fitness til det næste niveau. Kontakt os, og lad os arbejde sammen om at opnå din drømme form.

Cardio, konditionstræning, HIIT (Højintensiv intervaltræning), kært barn har mange navne, er en form for træning, der øger din hjertefrekvens og forbedrer din kardiovaskulære sundhed. Gevinsten ved cardio er blandt andet derfor forøget udholdenhed, og kan hjælpe dig med at komme i bedre form, eller tabe dig, hvis dette skulle være dit mål. Hos iGym Kolding tilbyder vi alt det nødvendige udstyr, lige meget hvad din foretrukne træningsform er. Om du foretrækker crosstrainere, træningscykel, romaskiner, stairmaster, eller en variation af dem alle, har vi hvad du skal bruge til at træne på den måde, der passer bedst til dig. 

Cardio eller styrketræning

Mange undrer sig over spørgsmålet, hvilken træningsform er bedst, og hvilken er den rette for dig. Dette afhænger dog meget af dine mål og præferencer. Begge former for træning har deres fordele, og det ideelle træningsprogram kan i virkeligheden omfatte både cardio og styrketræning. Cardio træning er fremragende til forbedring af kondition, udholdenhed, og vægttab, mens styrketræning hjælper med at opbygge muskelstyrke og øge stofskiftet.