Make Fitness your Lifestyle - og træn mere målrettet end nogensinde
velkommen til
Make Fitness your Lifestyle - og træn mere målrettet end nogensinde
velkommen til
Make Fitness your Lifestyle - og træn mere målrettet end nogensinde
velkommen til

EGYM MASKINER

Maskinerne tænker for dig – det bliver ikke nemmere!

I iGym benytter du ved hver træning dit helt eget og personlige træningscenter. Maskinerne i iGym vil genkende dig og justerer sig automatisk ind efter din krop og styrke - så indstillinger af maskiner og vægt er nu fortid, og du kan koncentrere dig alene om dine mål og træning.

Maskinerne giver dig adgang til nogle af de mest moderne, effektive og tidsoptimale træningsmetoder på markedet. Træningen er både effektiv og varieret og beregnet til alle træningsformål som muskelopbygning, øget styrke, atletisk træning op til professionelt niveau, genoptræning og vægttab. Det er klinisk dokumenteret at træning i dette unikke udstyr gør kroppen stærkere.

Ved dit første besøg, vil du blive budt velkommen af en af vores dygtige personlige trænere, som vil give dig en grundig gennemgang af maskinerne, tilbyde dig en muskeltest og indstille maskinerne til netop dig. Alt info og personlige indstillinger som startstillingen, bevægelsesradius og din max styrke bliver gemt på et chip armbånd. Derefter bruger du denne chip til at logge på maskinen til enhver tid. Maskinen finder din konto og indstilles automatisk efter dine personlige indstillinger. Derfor øger iGyms styrketræningsmaskiner træningskomforten betydeligt og mindsker risikoen for skader som følge af forkerte indstillinger og dårlig teknik.

Der foretages en styrkemåling på hver maskine for at finde frem til din maksimumstyrke, og den anvendes til automatisk at indstille vægtene efter dit træningsniveau.

I standardtilstand kan du vælge enten almindelige eller negative træningsmetoder for at variere. Desuden bliver den optimale træningshyppighed vist på en integreret touchskærm som en sjov måde at følge din træning på.

Som ekstra muligheder kan du indstille bestemte træningsmål, som f.eks. vægttab, muskelforøgelse, atletisk kropsbygning, bodytoning eller sundhedstræning. Disse træningsmål bruges til styring af vægtene og yderligere periodisering. Desuden får du adgang til adaptive og iso kinetiske træningsmetoder, som giver mulighed for endnu større variation og tilpasning af træningen efter dine mål.

Track din træning

Med eGym Fitness-appen har du altid adgang til din træningsportal. Du registrerer helt præcist, hvordan det går med din træning - når og hvor som helst. Du kan optjene point ved at gennemføre øvelser og sammenligne dine point med venner, der også bruger eGym Fitness-appen.

Dine træningsresultater synkroniseres automatisk med din brugerkonto, hvor du kan analysere din træning udførligt og følge med i, hvordan du klarer dig. Dine træningsresultater er desuden altid tilgængelige for din personlige træner, så han eller hun nøje kan følge din træning og din fremgang. Dette sikrer dig, at du altid får mest muligt ud af din træning.

Det kan du bl.a. bruge appen til

  • Opret en personlig træningsplan gratis
  • Registrer data for din træning
  • Optjen point, og sammenlign med venner eller eGym-fitnessmedlemmer på en rangliste
  • Følg med i din træning, inkl. gennemførte og planlagte øvelser
  • Vælg mellem mere end 1.000 øvelser med animerede demoer og udførlige beskrivelser
  • Indret din træning nemt ved hjælp af træningsplanskabeloner på vores websted

Fordelene for dig

  • Konstant adgang til din fitness-instruktørs træningsplan
  • Adgang til dine egne skabeloner
  • Registrering af din træningsindsats
  • Du kan følge med i din træningsfremgang ud fra gennemførte og planlagte træninger

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Hjælp

Administration

iGym

 

Fynsvej 109
6000 Kolding
CVR: 39999285